eir-scandinavia-rosehip-serum-summer-skin-glow-greenhouse
BADET

Sommerglødende hud på naturlig vis

  Annonse

anja-stang-greenhouse-pretty-smiley-happy-girl
Foto: Marte Garmann

Endelig er sommeren på vei! Etter en kaldere og våtere april og mai enn normalt fortjener vi en skikkelig belønning, eller hva?

Tekst og foto: Anja Stang

Hvor sulteforet vi enn er på sol, salt og sommerbris, er det viktig å klargjøre og beskytte huden mot de gode naturkreftene. Og selvsagt smøre med naturlig solkrem og unngå for mye sol midt på dagen.

Før vi kaster oss ned på strandmadrassen, er det lurt å forberede huden på en lang og varm sommer. Fingers crossed!

Første bud er peeling for å fjerne døde hudceller både på ansikt og kropp. Og siden det er ansikt som er fokusområdet til det norske, naturlige hudpleiemerket Eir Scandinavia, er det to varianter å velge mellom.

Mens Blueberry Face Scrub er mild nok til å passe til selv de sarteste hudtypene, inneholder Cloudberry Enzyme Peeling AHA-syrer og er derfor litt kraftigere kost. Velg eller vrak av hjertens lyst!

rense-skum-hudpleie-eir-scandinavia-peeling-dagkrem-norsk-sommer
Tre gode venner: Rens, peeling og krem.

Glow on, baby!

Fukt og glød går hånd i hånd, og etter peeling er huden ekstra mottakelig for å bli mest mulig hydrert. Her er serum et nøkkelord, og Eir har to som både er store favoritter på min badehylle. Den største forskjellen er i konsistens og effekt.

Mens Cloudberry Vitamin C Serum er lett og trekker raskt inn i huden uten å klisse, er Rose-hip Serum et oljeserum som gir umiddelbar glød og langvarig fukt.

Jeg klarer faktisk ikke å velge, og sier som herr Brumm: Ja takk, begge deler!

eir-scandinavia-rosehip-serum-summer-skin-glow-greenhouse
Nyperoseoljeserumet er mitt ultimate favorittprodukt fra Eir, og det kan også brukes sparsomt på tørre hårspisser!

Etter serum følger en lett øyekrem og dagkrem. Den rikeste av dagkremene til Eir, Cloudberry Day Cream, er min favoritt siden jeg har tørr og sensitiv hud. Blueberry Day Cream er hakket lettere, og passer perfekt om sommeren til normal og fet hud.

Ikke minst er en grundig rens ekstra viktig for å  fjerne alle rester av solkrem, og jeg digger den den bløte mousse-konsistensen til Blueberry Cleanser.

Normalt bruker jeg ikke toner daglig, men om sommeren føles det godt å friske opp huden med Cloudberry Toner etter lange, varme dager.

cloudberry-toner-vitamin-c-serum-eir-scandinavia
De to siste tilskuddene på Eir-stammen ?

Kortreist feriyeah

Selv kan jeg nesten ikke vente til de lange, late feriedagene er her, og planlegger sommerens utflukter i skrivende stund. Det blir enda en kortreist sommer, og heldigvis er jeg tilhenger av dem.

Hvor du enn skal, har produktene til Eir plantebasert emballasje og nette størrelser som er lette å ta med i strandvesken eller ryggsekken.

De fleste produktene er 99% naturlige, veganske og sertifisert av Svanemerket og Ecocert Cosmos Natural, og som alltid får du 20% rabatt på hele serien med koden ANJAXEIR20.

markjordbar-norsk-midt-sommer-green-house-anja-stang
Visited 3 times, 2 visit(s) today

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte saker

Close
Velkommen!