vita-juwel-via-gemwater-bottle-krystall-vann-flaske
STUEN, UTEROMMET

Krystallklart: Verdens vakreste vannflaske

vita-juwel-via-gemwater-bottle-krystall-vann-flaske

Altså. Hvor fin er ikke denne flasken? Når du først skal ha med deg en gjenbrukbar flaske hvor enn du går (og det skal du jo), er det lov å la utseendet spille en viss rolle. 

Ser du hva som glitrer på bunnen der? Jepp, en hel liten haug små krystaller, nærmere bestemt rosenkvarts, bergkrystall og rød granat. Disse tre gode vennene utgjør varianten med det velklingende navnet LOVE. Og jeg innrømmer det lett; jeg er forelsket!

Men Gemwater fra VitaJuwel handler om mer enn fancy flasker: Faktisk viser en vitenskapelig studie at krystallene høyner både pH-verdien og oksygeninnholdet i kranvannet på under 10 minutter. Vannet smaker bedre og skal være renere og sunnere.

Kombinasjonene av krystaller er i århundrer blitt brukt for å gi vann nytt liv og vitalitet. Den fine flasken er laget av 100% håndblåst og blyfritt glass.

krystall-vann-flaske-gemwater-bottle-green-house

Innvendig, helt forseglet, ligger en blanding halvedelstener som naturlig vibrerer med en frekvens som «vekker» vannet, og øker alkaliteten og oksygenopptaket. Resultatet kan sammenlignes med kildevann, og smaker deretter. Smaken er mykere, «glattere» og skal virke mer hydrerende.

Krystall, krystall på bunnen der…

Hvis du bryr deg om denslags, har flaskene for lengst vært i Vogue og har tilhengere som Miranda Kerr. Her hjemme selges de i den fine, grønne nettbutikken Pure You, som kan skilte med fem varianter:

  • LOVE: Rosenkvarts, bergkrystall og rød granat.
  • WELLNESS: Ametyst, rosenkvarts og bergkrystall.
  • BALANCE: Sodalite, kalsedon og klar kvarts.
  • SUNNY MORNING: Kalsitt og klar kvarts.
  • CUPID’S KISS: Rosenkvarts.

Flasken rommer en halvliter vann, og kolben kan vaskes i maskin. «Bunnen» med krystallene vaskes enkelt for hånd. Personlig synes jeg vannet smaker deilig, og gleder meg til å ta med min glitrende følgesvenn ut på tur!

Vil du vite mer om krystaller? Les Green House’ guide, da vel:

12 krystaller og steiner du vil bli kjent med

Visited 5 times, 5 visit(s) today

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte saker

Close
Velkommen!