anja-stang-green-house-lene-gravdal-stylist-med-gront-hjerte-podcast
GARDEROBEN, MEDIA

Første gjest i ny podcast om slow fashion

Min «soul sister» Lene Gravdal har tidligere besøkt gjesterommet i Green House, fysisk som mentalt. Lene er foredragsholder, slow fashionista og en veldig inspirerende dame. Nå har hun lansert podcast!

Det var skikkelig stas å få være hennes aller første gjest. Første episode handler om slow fashion, siden det er noe vi begge jobber med.

Her prøver vi å gi noen gode tips til en grønnere garderobe, og tillater oss også å mimre litt om den gangen «fast fashion» reddet partylivene våre… Jeg håper dere hører at vi koser oss glugg!

anja-stang-green-house-lene-gravdal-stylist-med-gront-hjerte-podcast
God stemning da Lene overnattet hos oss andre gang vi møttes! Les hele samtalen her ??

Lene bor på Bryne utenfor Stavanger, så vi sees altfor sjelden. Da hun var i Oslo for å spille inn de fire første episodene, feiret vi femårsjubileumet til JF Curated og smykkemerket A/Bareness sammen. Det ble en skikkelig hyggelig kveld, med innspillingen som «vorspiel».

Podcasten Lene G – Stylist med grønt hjerte kan høres via iTunes og også via Lenes egen nettside (scroll ned for å finne «vår» episode). I de andre episodene snakker hun blant annet med en oseanograf og klimaforsker, så jeg er i godt selskap. Hva synes dere?!

Visited 3 times, 3 visit(s) today

Kommentarer (0)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte saker

Close
Velkommen!