naturlig-duftlys-soyavoks-naturales-julegave-green-house
STUEN

Syv slag: Grønnere gaver for ulike personligheter

INNEHOLDER AFFILIATELINKER

naturlig-duftlys-soyavoks-naturales-julegave-green-house
Tenn lys: Naturlige duftlys med økologisk soyavoks fra Naturales.

Ingen jul uten gavetips, og disse gavene i alle prisklasser kan jeg ikke se for meg at noen vil bytte. Hvis de vil gi dem videre med tiden? Desto bedre! 

Som vertinne i et grønt «hjem» vil jeg selvsagt helst anbefale de mest miljøvennlige gavene som finnes: Opplevelser dere kan dele, spiselige gaver og julegaver med mening. Sistnevnte gir et kjærkomment bidrag til organisasjoner som Røde Kors, WWF eller Regnskogfondet.

Eller hva med å gi bort brukte gaver i år? Ting du selv har brukt og elsket, og virkelig tror noen du er glad i vil sette pris på?

green-world-okologisk-kaffe-hjemmelaget-kropps-skrubb
Hjemmelagde gaver er også en fin ting, som denne kaffeskrubben med kun tre ingredienser!

Såkalt «regifting» er fortsatt skambelagt, men debatten er interessant. Personlig elsker jeg å gi bøker jeg har lest og digger videre til noen jeg vet vil føle det samme. Det har jo en helt annen symbolbetydning enn å kjøpe en ny bok basert på omtale?

Heldigvis føles det som om stigmaet holder på å løsne, og stadig oftere hører jeg foreldre ønske seg brukte leker til barna sine. I fjor skrev jeg om det fine konseptet Barnas Fretex, som også hadde en avdeling hos EGER midt på Karl Johan.

Grønne og skjønne julegaver

Selvsagt er det heller ikke noe galt i å ønske seg eller gi bort nye ting til jul. Men la dem gjerne være mer miljøvennlige og i en kvalitet som varer år etter år!

Så kanskje de i sin tur kan gis videre når mottakeren har elsket dem lenge nok og brukte gaver har blitt mer gjengs.

For moro skyld har jeg sortert dem etter syv forskjellige personlighetstyper i bildetekstene. Kjenner du igjen deg eller dine her?

estetikeren-detaljer-julegaver-tips-maria-nilsdotter-andersson-voll-green-house
ESTETIKEREN vil nok falle for denne gullbelagte øredobben med ferskvannsperler fra Maria Nilsdotter! Eller en skulpturell smijernslysestake fra Anderssen & Voll?
gourmanden-kvinnfolk-salatbestikk-tanum-lagerhaus-green-house
Selv GOURMANDEN har nok ikke en spektakulær kokebok som «Kvinnfolk» i hylla! Forfatterne har kledd seg ut som ikoniske kvinneskikkelser og laget maten deres. Salatbestikket i rustfritt stål er fra Lagerhaus.
velvare-gudinnen-pure-you-face-roller-wellness-greens
WELLNESS-GUDINNEN får alt hun trenger av greens i en lekker boks fra Welleco. Denne vakre krystallrullen fra PureYou skal virke beroligende og gi huden fasthet og glød.
le-chic-rodebjer-maria-nilsdotter-julegaver-tips-green-house
LE CHIC vil sette pris på et månekjede i gull og sølv fra Maria Nilsdotter eller en nydelig alpelue i ren ull fra Rodebjer.
woody-duftlys-naturales-pledd-klippan-okologisk-ull
KOSEGRISEN kan krølle seg sammen i sofaen med et pledd i ren, økologisk lammeull fra Klippan og tenne et 100% naturlig duftlys med økologisk soyavoks fra Naturales.
klean-kanteen-lunchbot-outnorth-julegaver-tips-green-house
ZERO WASTE-DEBUTANTEN trenger vel en lekker, julerød drikkeflaske fra Klean Kanteen eller en fresh og funksjonell matboks fra Lunchbots?
den-praktiske-kasjmir-lue-filippa-k-fjallraven-sekk-laptop
MINIMALISTEN ønsker seg solide og tidløse ting som varer, og denne klassiske Fjällräven-sekken rommer en 15″ laptop! Luen fra Filippa K i ren kasjmir blir en god kompis i mange vintre fremover.
Visited 3 times, 3 visit(s) today

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte saker

Close
Velkommen!