anja-stang-marie-noreger-awan-as-we-are-now-kombucha
PUSTEROMMET, UTEROMMET

Spilleliste: Håp er smittsomt

strand-nesodden-berger-brygge-vaar-tur-korona
The Beach. En av dem, i nabolaget på Nesodden. Ikke så folksom, gitt.

Hvordan går det med dere der hjemme? Her svinger følelsene som en løpsk berg-og-dalbane for tiden, noe som jo ikke er så rart. Tvert i mot er det alt annet som er rart for tiden.

I skrivende stund vakler tilværelsen litt for de fleste av oss. Her er oppdrag og samarbeid satt på hold eller avlyst, som for de fleste selvstendige næringsdrivende jeg kjenner.

Det er jo også en rimelig spesiell situasjon å være isolert sammen med eksen (jepp!), og planlegge hussalg og -kjøp i et merkelig marked. Påskeferien går med til rydding og maling før takst og foto i neste uke. De siste ukene har rast av gårde med hjemmeskole, jobb og søknader om pengestøtte.

Jeg er rett og slett misunnelig på alle som kjeder seg hjemme for tiden! Men noen ting er jeg likevel glad for. Jeg skriver dem like greit ned her, for å ikke glemme dem, og kanskje de kan være en påminnelse for deg også?

10 ting å glede seg over

  1. Jeg kan klemme så mye jeg vil på barna mine.
  2. Vi er friske!
  3. Helt subjektivt bor jeg på verdens fineste sted, og kan gå tur daglig uten å støte på et menneske. Vel, nesten. Men ikke noe køgåing på Nesodden, nei!
  4. Det er offisielt vår! Naturen gjør sitt beste for å muntre oss opp for tiden, med sol, krokus, hestehov, blåveis og grønne spirer. Håpets sesong, tross alt.

    rabarbra-vann-handkrem-csoaps-kaffe-kopp
    Rabarbraen fra i fjor sommer, og håndkrem fra C Soaps.
  5. Hverdagsraushet. Min favoritt-håndsåpe og håndkrem levert på døra. Naboene som kom bort med poser med kule, fravokste klær til barna våre. Folk som tenker på meg, og omvendt.
  6. At jeg endelig har klart å få en daglig yogarutine! Takket være 30 Days of Yoga med Adriene på YouTube. Bli med, da: Drøye seks millioner følgere kan vel nesten ikke ta feil?
  7. God mat. Nei, min indre femtitallshusmor har ikke tatt overhånd riktig ennå, men når dagene er så like blir et litt ekstra godt måltid en skikkelig höjdare. Som da jeg fikk tak i fersk paneer (indisk ost) og varmet den i en digg pasada med nøtter og yoghurt. Neste gang lager jeg sausen fra scratch, og da skal dere sannelig få oppskriften!

    paneer-middag-gronn-skog-ro-karantene-korona-nesodden
    Indisk paneer: Work in progress
  8. Virtuell sosialisering. Fredagspils eller venninnevin på Zoom er konsepter jeg vil fortsette med også når dette er over. Hvorfor har vi ikke tenkt på det tidligere med venner i utlandet eller utenbys?
  9. Selv om følelsene svinger mellom desperasjon og håp (noe jeg fikk tilbake av å lese Elisabeths kloke og rørende gjesteinnlegg forleden), blir jeg merkelig nok inspirert av omstendighetene, og har noen spennende planer. Mer om det når jeg forhåpentlig får den støtten…

    faith-it-till-you-make-it-hav-stupebrett-kyststien-nesodden
    Keep the faith!
  10. Musikk er ekstra viktig for meg om dagen, og gjør sterkere inntrykk enn vanlig. Er det bare meg, eller er det flere som kjenner seg igjen? Her kommer jeg til det virkelige poenget: Jeg har laget en spilleliste til dere! Stemningene svinger litt, fra dansbare «f**k it»-beats til roligere, lett melankolske sanger. Vill miks av artister og epoker – fra Patti Smith og Bob Marley til Christine and the Queens og Marte Wulff.

For å si det med Martes siste fantastiske låt, Ringer: «Skal vi dø eller skal vi danse?» Gjett tre ganger!

Håper dere liker den – gi meg gjerne ros, ris eller forslag til låter som fortjener en plass på den. Og nyt påsken med digg musikk på øret!

 

anja-stang-marie-noreger-awan-as-we-are-now-kombucha
Dette er tiden for å danse i pysjen! Særlig en i tencel fra AWAN. Fra mer glamorøse dager, på en shoot jeg stylet for AWAN, fotografert av Marie Noreger.
Visited 3 times, 2 visit(s) today

Kommentarer (4)

    1. Jaaa!! Denne lista er temmelig variert, og passer like godt til å ha på øret mens man går tur, lager middag eller tar en spontan dans i stua 😀 Synes i hvert fall jeg, da…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte saker

Close
Velkommen!